lehån + Lars Westman = Kom och lyssna!

På lördag den 27 febr. kl. 14.00 på Kulturcentrum i Ronneby blir det en härlig återförening mellan satirtecknaren mm lehån och den legendariske bakvagns-kåsören mm. Lars Westman i tidningen VI. Som prenumerant var det Bakvagnssidorna, som man först slog upp, för att se vad de två nu hittat på, när tidningen damp ner i brevlådan.
Kom till Ronneby på lördag och bli lotsad runt i lehån-utställningen med dessa två glatt samtalande om tider som varit och tider som är med anledning av lehånbilderna på väggarna i stora hallen. Det finns gått om stolar att bära med sig under rundvandringen.

I Konstföreningen andra utställning i galleriet “Proveniens ÅKE ASK” – en gåva från sonen Per Ask – kan man fortfarande göra fynd om man är på det humöret. Behållningen går till ett ungdomsstipendium.

Vi ses hoppas jag
Fredrik
Posted in Allt (förvalt), Utställningar, VERKSAMHET and tagged , .