KONST- och GÅSAMIDDAG

Söndagen den 9 november kombinerar vi återigen konst och mat! Vi besöker utställningen med Fredrik Wretman i Kristianstads konsthall, där vi också serverar kaffe, varefter gör vi en tur till Skissernas Museum i Lund. Skissernas museums basutställningar visas i olika salar fördelade på två våningsplan. På första våningsplanet finns de svenska, internationella och mexikanska salarna samt skulptursalen. På det andra våningsplanet kan man se ett urval av skisser och modeller från de övriga nordiska länderna och även de tillfälliga utställningarna. Efter besöket i Lund åker vi tvärs genom Skåne till Brösarps Gästis och avnjuter en gåsmiddag.

Karlskrona      8.30 varmbadhuset

Ronneby            8.50  resecentrum

Karlshamn     9.20  gamla Scandic

Alholmen         9.30

Sölvesborg      9.50 Blekingeporten

Anmälan till Britt Gars Petersson 0456-10521 eller 0709378893 eller britt.gars@telia.com senast den 31 oktober

Pris 850 kr Allt ingår utom dryck vid middagen (för icke konstföreningsmedlem 950 kr).

Posted in Allt (förvalt), Resor, VERKSAMHET and tagged , , , .