BUSSRESA TILL LOUSIANA LÖRDAG 27 SEPTEMBER

Bussresa till Louisiana lördagen den 27 september.

Louisiana visar den mest omfattande retrospektiva presentationen av Emil Nolde på flera årtionden med nya perspektiv på hans verk.Det visas omkring 140 verk, som täcker hela Noldes verksamhetsperiod – målningar, akvareller, teckningar och grafik – varav flera inte tidigare utställda verk.

Louisiana visar också den första separatutställningen på muséet av den dansk-isländske konstnären Olafur Eliasson.Huvudverket – ett jättestort landskap – kommer att breda ut sig genom muséets hela södra flygel.

Resan kostar med entré till Louisiana 475 kronor för konstföreningsmedlemmar och 625 kronor för övriga.Anmälan till Leif Ramberg tel. 0456-14193 eller rambergleif@hotmail.com senast den 19 september.

Avresa

Karlskrona Busstorg                       kl. 07.00

Ronneby station                              kl. 07.25

Karlshamn Scandic                          kl. 07.55

Pukavik Alholmens kiosk              kl. 08.10

Sölvesborg Blekingeporten           kl. 08.30

Beräknad hemkomst till Karlskrona   kl. 20.30.

Posted in Allt (förvalt), Resor, VERKSAMHET and tagged , , , , , , , , .