BUSSRESA till Arken lördagen den 16 november 2019

Vi reser med buss över Öresundsbron och till konstmuseet Arken utanför Köpenhamn. Här finns i höst två intressanta utställningar att se:

Älskad av Picasso: Kärlekens makt, som är ett samarbete med Musée national Picasso-Paris.

Upplev den passionerade berättelsen om Pablo Picasso och hans starka modeller.

Utställningen visar sammanlagt 51 verk inom måleri, skulptur, teckning och grafik.

Utställningen ger en ny inblick i förhållandet mellan den spanskfödde konstnären Pablo Picasso och hans modeller.

Den andra utställningen är en samlingsutställning av unga danska konstnärer under rubriken SAMFUNDSPROGNOSER

Denna utställning presenterar verk av en grupp unga danska konstnärer med en politisk vision, som inbjuder till dialog om vår tids stora frågeställningar.

Det blir tid för att äta lunch på Arken (eller medhavd matsäck), innan vi återvänder mot Blekinge vid 15-tiden.

Pris för bussresa och entré är 500 kr ( 650 kr för icke medlemmar). Avgiften betalas kontant eller med Swish på bussen.

Avresa: Karlskrona varmbadhus     07.00

Ronneby resecentrum                        07.20

Karlshamn (gamla Scandic)              07.50

Björkenäs samåkning                         08.10

Sölvesborg Blekingeporten                08.30

Anmälan till Karin Maltestam via mail: maltestam@bahnhof.se tidigast den 15 september.

Resan arrangeras av Sveriges Konstföreningar distrikt Blekinge.

Mer uppdaterad information kan finnas här: https://www.sverigeskonstforeningar.nu/blekinge/

Posted in Medlem, Resor, Sveriges Konstföreningar Blekinge and tagged , , , , .