Konst och Gås resa söndagen den 11 november 2018

Välkomna till årets Konst och Gåsresa söndagen den 11 november 2018!

Vi startar med ett besök på Wanås. Hösten 2018 får besökare möjlighet att möta Marianne Lindberg De Geers konstnärskap. Mammaropen, ett av parkens mest uppmärksammade konstverk, får nytt sammanhang med sammanfogade porträtt och skulptur i bitar.

Vi blir guidade runt. Därefter bjuds vi på kaffe/te och bulle.

Bussen far vidare till Kristianstad konsthall med utställningen

Vad händer när Våren tystnar, vattnet stiger och jorden sjunker?

Man and biosphere – prekära situationer, är ett platsspecifikt tvärvetenskapligt samarbete mellan konst och forskning.

Klockan 14.30 stannar vi vid Gästis i Brösarp och äter en gåsmiddag med alla tillbehör. Svartsoppa med krås, gås och så äppelkaka med vaniljsås och kaffe. Svartsoppan kan bytas ut för de som så önskar! Mätta och förhoppningsvis belåtna far vi åter mot Blekinge vid 17.30 tiden.

Pris 950kr   1100 kr för icke medlem
(Allt ingår förutom dryck till middagen) Anmälan till Britt Gars Petersson britt.gars@telia.com
Avresetider
Karlskrona busstorg                 kl.09.00
Ronneby station                        kl.09.20
Karlshamn Scandic                   kl. 09.50
Alholmens kiosk                        kl. 10.05
Sölvesborg Blekingeporten     kl. 10.25

Resan arrangeras av Sveriges Konstföreningar distrikt Blekinge.

Mer uppdaterad information kan finnas här: https://www.sverigeskonstforeningar.nu/blekinge/

Posted in Allt (förvalt), Resor and tagged , , , , .