Konst- och matresa till Malmö och Lund lördagen den 28 oktober 2017

Första målet på resan är Moderna Museet i Malmö där vi ser utställningen Akut. Den kretsar kring vår tids stora frågor och som summerar 40 år av Ulf Rollofs konstnärliga gärning i en existentiell och fysisk upplevelse.

Strax efter klockan 13.00 bänkar vi oss på restaurangen ”Kitchen &Table” (en av Markus Samuelssons restauranger i Sverige) på 25:te våningen i Malmö Live med utsikt över hela Malmö, där vi äter en tvårätters lunch.

Mätta och förhoppningsfullt belåtna åker vi vidare till Skissernas Museum i Lund. Museet har öppnat igen, relativt nyligen, efter en större renovering. När museet stänger kl 17.00 reser vi tillbaka till Blekinge.

Priset för bussresa, entré och lunch är 700 kronor (850 kronor för icke konstföreningsmedlem).

Anmälan helst före den 1 oktober till Leif Ramberg tel. 0456- 14193 eller rambergleif1@gmail.com.

Avresa
Karlskrona varmbadhus 08.00
Ronneby resecentrum 08.25
Karlshamn ”gamla Scantic” 08.50
Björkenäs samåkning 09.10
Sölvesborg Blekingeporten 09.25

Moderna Museet i Malmö

Skissernas Museum i Lund

Arrangör: Sveriges Konstföreningar Blekinge

Foto: Internationella salen på Skissernas Museum efter renovering och nyinstallation av konsten, Johan Persson

Posted in Allt (förvalt), Resor and tagged , , , , , , , .